Ελαφρύ αλλά γευστικότατο σαλάχι με πιπεριά, καρότο και φρέσκο μαϊντανό.
Υλικά που χρειαζόμαστε…
- 300 γρ. βάτος
- κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 1/2 καρότο
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1/2 ποτήρι νερό
- λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι
Πάμε να τον φτιάξουμε…
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι την πιπεριά και το καρότο.
- Προσθέτουμε τον βάτο και ρίχνουμε νερό όσο χρειαστεί να σκεπαστεί το ψάρι.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τον αφήνουμε για 5 λεπτά να βράσει.
- Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
Καλή σας όρεξη!